Poikkeuksellinen epidemiatilanne vaikuttaa kevään aikana Tuusulanjärven Purjehtijoiden toimintaan ja seuran hallitus on huhtikuun kokouksessa päättänyt, että noudatamme SPV:n asettamia ohjeistuksia.

Muistutamme, että Tuusulanjärven Purjehtijoiden Paviljonki ja huoltorakennus (Poiju) eivät ole  purjehtijoiden käytettävissä epidemiarajoitusten aikana. 

Kilpailujen lähtöaluksella (Sulotar II) lautakuntatyöskentely edellyttää normaalisti useamman henkilön välitöntä kontaktia. Tämän vuoksi Tuusulanjärven Purjehtijat pidättäytyy epidemiarajoitusten aikana lähtöaluksen käyttämisestä tällaiseen harjoitteluun.

Tuusulanjärven Purjehtijoiden järjestämät avoimet tiistaikilpailut on peruttu huhti-toukokuun ajalta kokoontumisrajoitusten vuoksi.  

“Kaikessa seuratoiminnassa tulee noudattaa viranomaisten antamia voimassaolevia määräyksiä ja ohjeita. Keskeistä on huolehtia hygieniasta, pitää suositellut etäisyydet kanssaihmisiin kaikissa tilanteissa, huolehtia riskiryhmien suojaamisesta sekä pysyä kotona flunssaisena, nuhaisena tai muutenkaan oireilevana.”

Lue koko ohjeistus SPV:n sivuilla: https://spv.fi/teema/suositukset-korona-ajalle/

Tiedotamme muista päätöksistä koskien seuran tapahtumia tilanteen mukaan.