Tuusulanjärven purjehtijat uutiskirje

Sisältö:

Elokuun aikataulu

Onko oma tiistaikisajärjestelyvuoro hoitamatta?

Tuusulanjärven Purjehtijoiden 50-vuotisjuhla

Asusteita seuran logolla

Elokuun aikataulu

  • Seuran mestaruuskisat 3-4.8. (5.8. varapäivä), ensimmäisen lähdön varoitusviesti klo 18.30. (kisajärjestäjiä tarvitaan)
  • Talkoot lauantaina 7.8. klo 10 - 15: siistitään pihaa, pestään pressukatos, maalataan terassien kaiteita, poijujen korjaus ja ankkurit kuntoon
  • Optiseniorikisat keskiviikkona 11.8., ensimmäisen lähdön varoitusviesti klo 18.30
  • Juhlaregatan talkoot torstaina 19.8. klo 17-20: telttakatosten pystytys ja muu regatan valmistelutyö
  • Juhlaregatta eli Lightning-luokan SM-kilpailut 20.8 - 22.8.
  • Seuran 50-vuotisjuhla lauantaina 21.8. klo 19.30 - 22
  • E-jolla seniorikisat keskiviikkona 25.8., ensimmäisen lähdön varoitusviesti klo 18.30


HUOM. tiistaisin ja torstaisin ennen juhlaregattaa terassien maalausta on mahdollista edistää omatoimisesti. Kille Kuitunen ohjeistaa tarvittaessa, kysy lisäohjeita: info(at)tpsail.net

Onko oma tiistaikisajärjestelyvuoro hoitamatta?

Ei hätää, elokuulla on hyvin tilaa! Tule hoitamaan talkoorasti tämän osalta kuntoon! Ilmoittautuminen, apuja ja neuvoja saat info(at)tpsail.net osoitteesta. Laita puhelinnumerosi myös viestiin, niin voimme soittaa sinulle.

Tuusulanjärven Purjehtijoiden 50-vuotisjuhla

Seuran 50-vuotisjuhla järjestetään 21.8.2021 Klo 19.30 - 22 Purjerannassa. Juhlan suunnittelua ja toteutusta on varjostanut koronan leviäminen. Perinteisistä illallisista on luovuttu. Järjestämme suolaisen ja makean tarjoilun Tokion olympialaisten siivittämänä. Tarjoilun hinta on 25 euroa jäseniltä ja 30 euroa muilta. Ilmoittaudu mukaan juhlaan sähköpostilla: info(at)tpsail.net tai myöhemmin ilmoitettavalla google forms-kyselylomakkeella. Pukeuduthan sään mukaisesti, juhlimme ulkotiloissa!

Asusteita seuran logolla

TP:n logolla varustettuja asusteita on toivottu. Jäsenillä on mahdollista tilata omakustanteiset Helly Hansenin Crew Hooded -takkia (105,00 euroa aikuisten koko) ja pikeepaitaa TP:n perinteisellä logolla (hinta ja malli varmistuu myöhemmin) ja T-paitaa juhlavuoden tekstein.  Paidan väri tulee olemaan tummansininen tai valkoinen. T-paidan mallikoot ovat sovitettavana paviljongissa sohvanurkkauksessa. Helly Hansenin takkia voi käydä sovittamassa Järvenpään Intersportissa. Tilattavista asusteista lähetetään erillinen tiedote ja google forms-kyselylomakkeella.