Print

Tuusulanjärven purjehtijoiden syysjuhla pidettiin lauantaina 13.11.2021 Hyrylän Torpalla.

TP:n 50-vuotis juhlan kunniaksi seura palkitsi seuratoiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä. Tilaisuudessa jaettiin yhteensä 6 kultaista, 18 hopeista ja 19 pronssista ansiomerkkiä.

Kuvassa on paikalla olleet ansiomerkin saaneet.

Tuusulanjärven purjehtijoiden syysjuhla pidettiin lauantaina 13.11.2021 Hyrylän Torpalla.

Ennen varsinaista syysjuhlaa pidettiin yhdistyksen virallinen syyskokous, jossa käsiteltiin seuran suunnitelmat vuodella 2022. Suunnitelmien toteuttamiseksi hyväksyttiin myös talousarvio vuodelle 2022, ja toteutuksen takuumiehiksi ja naisiksi valittiin uusi hallitus toimimaan vuoden 2022 ajan.

Hallituksen jäseniksi vuodelle 2022 valittiin:

Kokouksen jälkeen alkoi seuran syysjuhla. Palkintogaalan aikana nautittiin herkullinen juhla-ateria.

Gaalassa jaettiin poikkeuksellisesti purjehduskausien 2020 sekä 2021 palkinnot menestyneille purjehtijoille. Tämä sen takia, että vuonna 2020 ei voitu koronapandemia tilanteen takia järjestää palkintojen jakoa. Tästä johtuen palkittavia oli lukuinen joukko purjehtijoita.

Seura jakoi hyvästä purjehdusmenestyksestä tunnustuksena seuran viirin ja/tai stipendin. Purjehdusmenestyksestä palkittiin vuosilta 2020 ja 2021 seuraavasti:

Gaalassa vaihdettiin purjehduskuulumisia viimeisiltä purjehduskausilta sekä muisteltiin purjehduksen 50-vuotis taivalta pienimuotoisessa haastattelussa. Nähtävillä oli myös hieno kattaus TP-läistä purjehdushistoriaa valokuvanäyttelyn muodossa. Syysjuhlan jälkeen valokuvanäyttely on tarkoitus tuoda seuraavalla kaudella jäsenten nähtäville seuran Vanhankylänniemen tukikohdassa.

Palkintojen ja stipendien jälkeen saimme nauttia 50-vuotis kakkukahvit ennen illan kohokohtaa seuran ansiomerkkien jakoa. TP:n 50-vuotis juhlan kunniaksi seura palkitsi seuratoiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä. Tilaisuudessa jaettiin yhteensä 6 kultaista, 18 hopeista ja 19 pronssista ansiomerkkiä.