Print

Vuosi 2022 on lähtenyt käyntiin ja Tuusulanjärvi on vielä tukevasti jäässä. Siksi purjehtijan on hyvä suunnata katse purjehduksen teoreettiseen tietämykseen: vanhan kertaamiseen ja uuden tiedon hankkimiseen. Samalla, kun luonto lähikuukausien aikana alkaa valmistella Tuusulanjärveä purjehduskuntoon jäitä sulattelemalla.

Teoreettisen tiedon hankintaan on nyt monia hyviä mahdollisuuksia. Suomen Purjehdus ja Veneily ry on jo alkuvuodesta järjestänyt verkon kautta muutamia kaikille avoimia ja ilmaisia webinaariluentoja, joissa on käsitelty aiheena mm. kilpapurjehtijan säätietoja sekä sääntökertausta. Ja paljon lisää on luvassa, lue lisää...

Koulutus

SPV:n kautta on tulossa kevään aikana vielä useita erilaisia koulutuksia. Tästä linkistä pääset SPV:n tapahtumakalenteriin, josta näet ajantasaisen tiedon eri koulutusvaihtoehdoista:

https://spv.fi/teema/spv-tapahtumakalenteri/

Erityisesti sieltä kannattaa nostaa esille ilmaiset ja kaikille avoimet verkkokoulutukset aiheista:

Avoimiin koulutuksiin saattaa tulla vielä lisäaiheita kevään aikana.

Lisäksi SPV-järjestää maksullista koulutusta, esimerkiksi:

Jos olet kiinnostunut osallistumaan maksullisiin koulutuksiin, niin ole yhteydessä seuraan sähköpostin kautta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Suomen Purjehdus ja Veneily -liiton uusi sähköinen SPV Campus-koulutusympäristö kokoaa yhteen liiton koulutukset: https://campus.spv.fi/

Ennen kuin pääsee kursseja suorittamaan campukselle, pitää palvelun käyttäjäksi rekisteröityä.

SPV Campus-ympäristössä on myös kaikille avoimia kursseja, jotka johdattavat veneilyn perustaitoihin.

Lisäksi TP suunnittelee järjestävänsä omaa koulutusta jäsenilleen kevään 2022 aikana ennen purjehduskauden alkua. Näiden koulutusten ajankohdat tiedotetaan myöhemmin enemmän.

Aiheena mm: