Helposti kilpailunjärjestäjäksi ja muuta koulutusta

Suomen Purjehdus ja Veneily -liiton uusi sähköinen SPV Campus-koulutusympäristö kokoaa yhteen liiton koulutukset osoitteessa https://campus.spv.fi/

Esimerkiksi kilpailunjärjestäjäkurssi: Kilpailunjärjestäjäkurssi (spv.fi). Tämän kurssi sisältää myös PDF version uusimmasta Purjehduksen kilpailusäännöt -kirjasta.

TP:n omien purjehduskurssien ilmoitukset on nähtävillä netissä:

Tästä linkistä pääset SPV:n tapahtumakalenteriin, josta näet ajantasaisen tiedon eri koulutusvaihtoehdoista:

https://spv.fi/teema/spv-tapahtumakalenteri/ ja https://spv.fi/tapahtumat/

Suomen Purjehdus ja Veneily -liiton uusi sähköinen SPV Campus-koulutusympäristö kokoaa yhteen liiton koulutukset osoitteessa https://campus.spv.fi/

Ennen kuin pääsee kursseja suorittamaan campukselle, pitää palvelun käyttäjäksi rekisteröityä.

SPV Campus-ympäristössä on myös kaikille avoimia kursseja, jotka johdattavat veneilyn perustaitoihin.

Veneilijän tiedot ja taidot -kurssi: https://campus.spv.fi/course/view.php?id=61

Kilpailunjärjestäjäkurssi: Kilpailunjärjestäjäkurssi (spv.fi). Tämän kurssi sisältää myös PDF version uusimmasta Purjehduksen kilpailusäännöt -kirjasta.

Purjehduskauden aikana järjestetään Purjerannassa yhden illan koulutus kilpailunjärjestäjiksi haluaville. Iltakoulutuksessa opiskellaan TP:n paikallisia erityiskysymyksiä kilpailunjärjestäjän kannalta. Kesän aikana on myös mahdollisuus hankkia CV täyteen (vähintään 4 kpl) kilpailunjärjestäjän tapahtumia tiistaikisojen ja muiden kilpailujen yhteydessä. Suoritusmerkintöjen jälkeen on mahdollisuus saada kilpailunjärjestäjän pätevyys.