Seuran järjestämät purjehduskurssit

Tuusulanjärven Purjehtijat järjestää vasta-alkajille tarkoitettuja lasten, nuorten ja aikuisten purjehduskursseja. Kurssit pidetään Tuusulanjärvellä joka vuosi yleensä touko-kesäkuussa. Kurssien tavoitteena on, että jokainen osallistuja osaa kurssin jälkeen purjehtia itsenäisesti hyvissä olosuhteissa, ja tuntee kilpapurjehduksen alkeet. Kurssipaikkana toimii seuran tukikohta Purjeranta Järvenpään Vanhankylänniemessä, osoiteessa Niemennokantie 12.

Vuoden 2024 osalta nuorten ja aikuisten sekä lasten purjehduskurssien tiedot löytyvät tästä samasta esitteestä:

Kurssielle ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella tai vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse kurssin ohjaajaan, jonka yhteystiedot löytyvät kurssiesittteistä.

Lisätietoja kursseista ja seuran toiminnasta: info(at)tpsail.net

Seuran yhteiset torstaitreenit

Torstaisin ranta on pullollaan purjeita. Optimistijollapurjehtijoilla on ohjatut harjoitukset ja Laser-veneet harjoittelevat pienryhmissä klo 17 alkaen. Isommilla veneillä treenit alkavat teorialuennolla klo 18 ja jatkuvat sen jälkeen ohjattuina harjoituksina vesillä.

Torstaitreenit ovat avoimet kaikille seuran jäsenille ja pääset mukaan tulemalla rantaan – tervetuloa mukaan treeneihin hiomaan taitoja ja pitämään hauskaa yhdessä!

Lisätietoja: info(at)tpsail.net

 

Seuran tiistaikilpailut

Mikä onkaan parempi tapa kehittää purjehdus- ja veneen käsittelytaitoja kuin harjoitella ratapurjehdusta! TP:llä järjestetään kauden aikana tiistaisin seuran sisäiset viikkokilpailut. Eri veneluokat kilpailevat keskenään seuran mestaruudesta kauden ajan.

Ensimmäinen lähtö yksipurjeisille starttaa klo 18.30. Mukaan pääset niinkin helposti kuin saapumalla rantaan hyvissä ajoin noin klo 17.30. Tiistaikilpailut ovat erinomainen tilaisuus kokeilla purjehdusta miehistön jäsenenä, gastina tai muita veneluokkia!

 

Tervetuloa mukaan Tuusulanjärven Purjehtijoiden toimintaan ja hyvällä tuulella vesille!