Uutiset

E-jollien kauden ensimmäinen ranking osakilpailu purjehdittiin NJK:lla. Arttu avasi pistetilin hienosti pronssimitalilla ja Joonaskin purjehti hyvin, joskin parit kirjainyhdistelmät pudottivat loppusijoitusta merkittävästi. Kilpailu oli samalla toinen karsintakisa kesän EM/MM edustuspaikkoihin.

Tulokset M2M portaalista.

Valokuvia tapahtumasta.

Karttaan on merkitty joitakin tunnettuja kiviä, kareja ja matalikkoja Tuusulanjärvellä. Noita alueita kannattaa varoa, kun liikkuu järvellä purjeveneellä tai moottoriveneellä.

Lisätietoja järven kivistä löytyy tästä artikkelista: https://docs.google.com/document/d/1qSIf_Olblb5YCtPRqLsKY7Rr1wnVzqzVkZYgK39K7fk/edit?usp=sharing

 

Tuusulanjärven purjehtijoiden purjehduskausi alkoi toukokuun ensimmäisellä viikolla. Aikuisten ja nuorten purjehduskurssi alkoi maananataina 2.5. Kurssioppilaiden ensimmäinen vesikerta oli ke 4.5. Kuva on otettu to 5.5., kun samaan aikaan purjehduskurssin kanssa kävi optimistijollapurjehtija Roope vetämässä torstaitreenit.

Kuva: Kimmo Mustonen

 

Tapahtuma pidetään su 15.5. klo 11-16 Vanhankylänniemessä yhteistyönä Vanhankylänniemessä toimivien yhdistysten kanssa.

Voit varata itsellesi parhaiten sopivan tehtävän ja ajankohdan huhti-lokakuulta ja merkitä sen vuorolistaan.  Lista on TP:n nettisivustolla. Ensimmäinen tiistaikisa on 19.4.2022. 

Tehtäviä on seuraavasti:

  • kilpailupäällikkö
  • turvavene
  • kanttiini
  • kiinteistöhuolto 

 

Linkki talkoovuorolistaan: https://www.tpsail.net/tp/index.php/kalenteri/vuorolista3

Helposti kilpailunjärjestäjäksi ja muuta koulutusta

Suomen Purjehdus ja Veneily -liiton uusi sähköinen SPV Campus-koulutusympäristö kokoaa yhteen liiton koulutukset osoitteessa https://campus.spv.fi/

Esimerkiksi kilpailunjärjestäjäkurssi: Kilpailunjärjestäjäkurssi (spv.fi). Tämän kurssi sisältää myös PDF version uusimmasta Purjehduksen kilpailusäännöt -kirjasta.