Uutiskirjeen sisältö:

TP:n seuratalkoot lauantaina 6.6. klo 11 alkaen    
Merkitse purjehdusvarusteesi pe 5.6. mennessä!    
Osallistu Team Kauha & Kölin toimintaan kaudella 2020!    
Paviljongin kunnostaminen etenee    
Tiistaikilpailut alkavat! Tule mukaan purjehtimaan ja kisajärjestäjäksi    
Epidemia-ajan ohjeistus kaudella 2020    
Kutsu vuosikokoukseen keskiviikkona 17.6. klo 18 alkaen

TP:n seuratalkoot lauantaina 6.6. klo 11 alkaen

TP:n ensimmäiset yleiset talkoot pidetään lauantaina 6.6. klo 11 alkaen.

Talkoohommia ovat muun muassa:
Lightning-veneiden parkkitilan siivoaminen ja järjestäminen
Paviljonki-rakennuksen remontoinnin työt sekä rakennusten siivous.
Seuran piha-alueen sekä Lasipalatsin siivous ja siistiminen

Huolehdithan mukaan omat suoja-/työkäsineet, sekä sisätöitä varten oman hengityssuojaimen. Hengityssuojain on tarpeen sekä remonttipölyn takia että COVID19-epidemian varotoimenpiteenä.

Osallistuthan vain jos tunnet itsesi täysin terveeksi, ja koet voivasi osallistua yhteistapahtumaan epidemiasta huolimatta. Kaikkien, ja erityisesti riskiryhmiin kuuluvien, on käytettävä omaa harkintaa osallistumisen suhteen.

Noudatamme talkoissa hyvää käsihygieniaa, henkilökohtaisia turvavälejä (2 m); tervehditään, jutellaan ja työskennellään turvaetäisyydet säilyttäen.

Tervetuloa mukaan!

Merkitse purjehdusvarusteesi pe 5.6. mennessä!

Seuran junioritoimihenkilöt ovat tuoneet ajankohtaiseksi Lasipalatsin perusteellisen tyhjäyksen ja siivouksen. Merkitsethän siis pe 5.6. mennessä kaikki Lasipalatsissa säilyttämäsi varusteet! Lasipalatsi siivotaan ylimääräisistä tavaroista talkoissa lauantaina 6.6. Jos tiedät, että sinulla on purjehdustavaroita Lasipalatsissa ja haluat ne edelleen siellä pitää, mutta et pääse niitä merkitsemään viikon kuluessa, niin laita tästä tietoa sähköpostiin: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

TP:n alueella säilytettävien veneiden merkitseminen vuositarralla suoritetaan kesäkuun loppuun mennessä. Vuositarran saa Purjerannassa hallituksen jäseniltä (Jarkko Hirvonen, Sanni Siira tai Juha Savela) esimerkiksi tiistaikilpailujen yhteydessä.

Osallistu Team Kauha & Kölin toimintaan kaudella 2020!

Vuoden 2020 aikana seuran hyvinvointivastaavan tilalle on muodostettu Team Kauha & Köli -toimikunta, joka on avoin ryhmä ja sen missiona on kehittää seuran hyvinvointiin liittyviä kohteita uudesta näkökulmasta. Mukaan voi liittyä omien resurssien puitteissa, sillä toimia toteutetaan ryhmätyönä.

Yhteisiin talkootöihin liittyy Kauha ja Köli -toimikunnan keväällä aloittamat suunnitelmat paviljongin viihtyvyyden lisäämisestä. Paviljongin kunnostussuunnitelmassa on priorisoitu seuraavat asiat:

* Uusien rappusten rakentaminen
* Paviljongin pöytien hionta ja maalaus
* Siivoustarvikepisteiden kunnostus

Olet tervetullut mukaan suunnitelmien toteutukseen täyttämällä forms-kysely! Monet seuran jäsenemme ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa ja mukaan voi liittyä matalalla kynnyksellä, sillä korona-aikana talkootöitä voidaan edistää muuallakin kuin TP:n rannassa. Toimikunta on toteuttanut esimerkiksi suunnittelutyötä etäyhteyksillä Zoomissa. Toiminnan ja etenkin pienryhmissä toteutettavien talkootöiden alkuun polkaisemiseksi pyydämmekin siis vastaamaan kyselyyn!

Paviljongin kunnostaminen etenee

Team Kauha & Kölin jäsenet ovat osoittaneet jo kunnioitettavaa käytännön aktiivisuutta. Esimerkiksi pöytien ja penkkien hionta- ja maalaustyö on lähtenyt ripeästi käyntiin, vaikka tekemistä vielä riittää. Penkkejä ja pöytiä on lukuisa määrä!

Myös Paviljongin ulkoportaiden remontti etenee. Tämä työ on siinä vaiheessa, että vanhat portaat on purettu pois uuden tieltä. Perustusten rakentaminen on myös lähtenyt käyntiin. Tästä johtuen Paviljonki-rakennuksen pääsisäänkäynti on pois käytöstä noin 2 viikkoa. Sisäänkäynti Paviljonkiin on kuitenkin mahdollista rakennuksen takana olevan oven kautta.

Tiistaikilpailut alkavat! Tule mukaan purjehtimaan ja kisajärjestäjäksi

Ensimmäinen tiistaikilpailu starttaa 2.6.2020 ja kisat jatkuvat sen jälkeen joka tiistai. Ilmoittautuminen tiistaikisoihin hoidetaan jatkossa sähköisesti. Ilmoittautumislinkki ja -ohjeet julkaistaan TP:n nettisivuilla. Ilmoittautuminen on tehtävä ennen tiistaikilpailun alkamista.

Tiistaikilpailujen järjestäjien talkoovuorolista löytyy seuran nettisivuilta: http://www.tpsail.net/tp/index.php/kalenteri/vuorolista

Käy merkitsemässä to 18.6. mennessä nimesi listaan sellaiselle kisapäivälle, kun pääset kilpailuja järjestämään, tai ole kisäjärjestämisestä suoraan yhteydessä Sakari Pesolaan/Matti Meininkiin tai lähetä sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Epidemia-ajan ohjeistus kaudella 2020

Pyydämme seuramme jäseniä kiinnittämään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan seuran tiloissa ja jättämään purjehduskerran väliin mikäli tunnet itsesi yhtään sairaaksi. Nautitaan purjehduksesta turvallisesti!

Pukuhuoneet, saunat ja pesutilat eivät ole käytössä paitsi vesillä tapahtuneen kylmettymisen seurauksena. Suosittelemme pienen hetivalmiin saunan käyttöä. Ilmoita käytöstä TP:n hallitukselle This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Poiju-saunarakennuksen osalta siivousohjeet ovat olemassa rakennuksen sisällä. Tarkista ohjeet, kun olet siivoamassa tiloja.

Paviljonki-rakennuksen käyttämistä pyritään myös kesän alussa välttämään. Tiistaikisojen kanttiiinitarjoilu järjestetään ulkona säävarauksella. Kanttiinimaksut suositellaan maksettavan pankkikortin lähimaksu ominaisuudella. Tässä on tiistaikanttiiniohje epidemian ajalle kanttiinivuoron pitäjälle.

Kutsu vuosikokoukseen keskiviikkona 17.6. klo 18 alkaen

Tervetuloa seuran vuosikokoukseen keskiviikkona 17.6. klo 18 alkaen Purjerantaan. Kokouksessa käsitellään Tuusulanjärven Purjehtijoiden sääntöjen 14§:n mukaiset asiat.

1) kokouksen järjestäytyminen,
2) esitetään hallituksen vuosikertomus tileineen ja toiminnantarkastajien niiden johdosta antama lausunto
sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta,
3) päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille,
4) käsitellään muut esille tulevat asiat.
Hallitukselle ei ole esitetty muita asioita vuosikokouksessa käsiteltäväksi.  

Suosittelemme osallistumaan vuosikokoukseen etänä Zoomin välityksellä. Etäosallistumislinkki on tässä:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82361559521

Meeting ID: 823 6155 9521

---

Tiedotamme uusista tapahtumista sekä muun muassa kesän treenien aloituksesta jäsenkirjeellä ja TP:n nettisivuilla. Hyvää purjehduskauden alkua!