Espanjan Blanesissa purjehdittiin E-jollien MM-kilpailut kesä-heinäkuun vaihteessa vaihtelevissa tuulissa. Suomen joukkueessa purjehti kymmenen purjehtijaa, joista 20%  TP:läisiä. Ennen varsinaista MM-kilpailua purjehdittiin nelipäiväinen Open week-kilpailu, jossa tytöt ja pojat purjehtivat samassa fleetissä. Kilpailijoita kisassa oli yhteensä 104. Saara väläytteli Open weekillä ottamalla lähtövoiton. Kokonaiskisassa Saara oli 21. ja Laura 48. MM-kisat koostuivat viidestä kilpailupäivänä ja jokaisena päivänä purjehdittiin kaksi lähtöä. kisat sujuivat Saaralta nousujohteisesti ja paras yksittäissijoitus oli 2. MM-kilpailujen kokonaistuloksissa Saara oli 14. Laura sijoittui lopputuloksissa sijalle 32.


Vajaa kolmen viikon Espanjan reissun jälkeen tytöt viettivät viikon Suomessa ennen Pärnussa pidettäviä PM-kilpailuja. Laura vakuutti tasaisilla kärkisuorituksilla koko kilpailun ajan ja voitti tyttöjen kultaa. Saaran tulokset olivat vaihtelevia, mutta myös Pärnussa tuli lähtövoitto sekä yksi 2. sija ja siten myös pronssimitali.


Tällä kaudella molemmat tytöt ovat treenanneet Vuosaaressa E-jollien maailmanmestarin Teemu Rantasen johdolla.
Purjehduksen lomassa tytöt ovat vetäneet myös itse treenejä  ja leirejä optaripurjehtijoille.


Edessä ovat vielä avoimet SM-kilpailut, juniori-SM sekä Lauralla myös EM-kilpailut koulun alkaessa. Molemmat tytöt valmistautuvat syksyn YO-kirjoituksiin (näköjään purjehtimalla). Ensi viikonloppuna Laura ja Saara osallistuvat Lightningien SM-kilpailuihin Jyväskylässä. Treenikertoja kyseisellä kokoonpanolla ja veneellä on pyöreä nolla. Purjehduskausi tyttöjen osalta päättyy lokakuussa Saltsjöbadenin maisemiin, jolloin purjehdusseura KSSS (Kunliga Svenska segel sällskapet) järjestää kaksipäiväisen olympialuokkien sekä kansallisten luokkien kilpailun.