Muut TP:läiset purjehtivat kisassa myös hienosti sijoittuen seuraavasti: 9. Joonas Bollström, 12 Arttu Leppänen ja 31 Matti Leppänen. Lue alla Saaran kertomus Porin E-jolla SM:stä Porissa 24.-25.9. (Tulokset M2S)

E-jollien SM -kilpailut purjehdittiin tänä vuonna Porissa. Kolmipäiväisistä kilpailuista saimme purjehdittua kuitenkin ainoastaan yhtenä päivänä.

Perjantaina tuuli oli heikkoa ja kesken ensimmäisen lähdön se loppui kokonaan, joten kilpailujärjestäjät päättivät keskeyttää lähdön ja jatkaa seuraavana päivänä kilpailuja. Lauantaina kaksi ensimmäistä lähtöä purjehdittiin kevyessä, mutta ihan hyvin purjehdittavassa kelissä. Näissä onnistuinkin erittäin hyvin saamalla molemmista lähtövoitot. Tuuli nousi kunnolla kolmanteen ja neljänteen lähtöön ja ne purjehdittiinkin jo hyvin reippaassa kelissä. Näistä sain itselleni sijat 3 ja 4. Sunnuntaina tuuli ei noussut ja ennuste lupasi vain huononpaan suuntaan, joten kilpailujärjestäjät päättivät jo rannassa päättää kilpailut siihen. Loppusijoitukseksi sain siis 1. sijan.

Saara Kuisma

Valokuvat Aarni Markkanen