Juha Savela jatkaa seuran puheenjohtajana vuonna 2023. Hän vastaa hallituksessa myös taloudesta. Varapuheenjohtajiksi valittiin Esko Aalto ja Jarkko Hirvonen, joka vastaa hallituksessa myös tiedotuksesta.

Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin Sakari Pesola (kilpailupäällikkö), Eemeli Purmonen (kalustomestari), Timo Haakana (satamamestari), Iiro Valkonen (kilpapurjehdus). Hallituksen kokouksissa on lisäksi läsnä edustaja Kauha & Koli -tiimistä (Sari Aalto, Satu Fält-Itkonen, Sanni Siira).  Toiminnantarkastajiksi valittiin Salla Niemelä ja Jukka Itkonen (varalla Erik Hartman ja Sarianna Pesola). 

Jäsen- ja venepaikkamaksuja päätettiin korottaa kustannusten nousun takia.  Jäsenmaksut vuodelle 2023 ovat:

  • Perhe 180 euroa
  • Varsinainen jäsen 90 euroa
  • Juniori 45 euroa (alle 19 vuotiaat)             

Venepaikkamaksu on pääsääntöisesti 45 euroa kutakin veneen miehistön jäsentä kohti.                                      

Seuran jäsenmaksu sisältää Suomen Purjehdus- ja Veneilyliiton (SPV) jäsenmaksun 13,50 euroa. Liiton  jäsenetuja ovat  mm. veneilytoiminnan vakuutus ja mahdollisuus osallistua SPV:n koulutustilaisuuksiin.  Jäsenillä on mahdollisuus käyttää seuran tiloja ja venepaikkoja sekä osallistua seuran järjestämiin purjehdustreeneihin ja muihin tilaisuuksiin. Seuran Optarit ja Laserit ovat jäsenten käytettävissä ilmanerillistä korvausta.