Tuusulanjärven Purjehtijat ovat tänä vuonna SPV:n mukana Venemessuilla 2021 Yhdessä Vesille -virtuaaliviikonlopussa. TP:n esittelyvideon voi bongata lähetyksen aikana.

Purjehdus on koko perheen harrastus

Samalla starttilaukauksella voi kiristää skuutit suunnaten kesää kohti ja ilmoittautua purjehduskurssille. Purjehdus- ja veneilykoulutus on yksi kauden teemoista TP:n 50-vuotisjuhlavuotena. Tulevalla kautedella on yksilö- ja joukkuelajin harrastamiseen ja sen oppimiseen TP:llä mitä mainioimmat puitteet.

 

Lasten alkeiskurssi (7-12 vuotiaat)

Kurssilla tutustutaan optimistijollaan, harjoitellaan purjehduksen alkeita, tutustutaan purjehdusharrastukseen sekä tietysti luodaan uusia kaverisuhteita.

Kurssi aloitetaan 9.5.2021 jollan kaatoharjoituksella Flamingo Spa:ssa klo 8.00. Opetus järjestetään intensiivikurssina kesäkuun ensimmäisellä viikolla 30.5. - 4.6. välisenä aikana, sunnuntaina klo 10.00 – 16.00 ja arkena klo 17.30 – 20.00.

Kesäkuun kurssi jatkuu torstaisin klo 17.30-20.00 ohjattuina harjoituksina ja huipentuu juhannusviikon leikkimielisiin tiistaikisoihin.

-> Lue lisää kurssin ohjelmasta

 

Nuorten alkeiskurssi (12-18 vuotiaat)

Kurssilla tutustutaan Laser 4.7 -veneeseen, harjoitellaan purjehduksen alkeita ja tutustutaan purjehdusharrastukseen sekä saadaan uusia kavereita!

Kurssin opetus järjestetään kesäkuun toisella viikolla 5.–11.6., lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 – 16.00 ja arkena (pl tiistaina) klo 17.30 – 20.00. 17.6 osallistutaan torstai treeneihin, jotka sisältyvät kurssiin.

-> Lue lisää kurssin ohjelmasta

 

Nuorten ja aikuisten purjehduskurssi 2021

Tuusulanjärven Purjehtijat järjestää vasta-alkajille tarkoitetun nuorten ja aikuisten purjehduskurssin Tuusulanjärvellä toukokuussa. Kurssin käytyäsi osaat purjehtia itsenäisesti hyvissä olosuhteissa ja olet oppinut kilpapurjehduksen alkeet.

-> Tutustu kurssin sisältöön ja ohjelmaan

 

TP:n kursseille osallistuaksesi et tarvitse omaa venettä tai erikoisvälineistöä, sillä seuralta löytyy kaikki tarvittava. Kurssit järjestetään vallitsevan tilanteen rajoitusten puitteissa.

Ilmoittaudu mukaan vesille! 

Kurssi-ilmoittautumiset ja tiedustelut: info(at)tpsail.net